Feteco Oy

Palvelumme

Taitavaa taivutusta, kustannustehokasta levytyöstöä

Putken taivutus

Erityisosaamistamme ovat putkien taivutukset. Käytössämme on tekniikkaa, jonka avulla putki taipuu loivasti NC-ohjatulla putkimankelilla tai tiukasti CNC-ohjatulla tuurnataivuttimella. Koneillamme suuremmatkin putket (max 76,2 mm, seinämät 4 mm) taipuvat halutunlaisiksi.

Ohutlevytyöstö

Ohutlevyosien valmistaminen onnistuu meiltä tehokkaasti. Konekantamme mahdollistaa kustannustehokkaan valmistuksen niin pienissä kuin suurissakin valmistussarjoissa. Käytössämme on Amadan laser sekä kaksi Amandan särmäyskonetta. Laitteillamme voidaan valmistaa tuotteita useista eri materiaaleista.

Meillä on pitkä kokemus ja vahva ammattitaito ohutlevytuotteiden valmistuksessa. Tarjoamme niin osien kuin kokonaisuuksien valmistusta aina levyn leikkauksesta tuotteen kokoonpanoon.

Hitsaus

Laadukkaan hitsaustuloksen varmistuksena on EN ISO 3834-2 -standardin mukainen ja sertifioitu toiminta. Hitsauksessa käytämme Froniuksen ja Kempin pulssihitsauskoneita.

Pintakäsittely

Toimittamamme tuotteet voidaan pintakäsitellä pulveri- tai märkämaalauksella, kuuma- tai sähkösinkityksellä sekä erilaisilla passivointimenetelmillä kumppaniverkostomme toimesta.

Kokoonpano

Kokoonpanoa vaativat tuotteet soveltuvat hyvin tuotantoomme niin pienissä kuin suuremmissakin sarjoissa.

Ota yhteyttä!

Feteco Oy
Teollisuuskatu 4
80100 Joensuu

Toimitusjohtaja
Jukka Kurkinen
050 480 3660
[email protected]

Tuotanto
Vesa Ahonlinna
050 341 3686
[email protected] 

Myynti
Jukka Kurkinen
050 480 3660
[email protected]