Feteco Oy

Rekry

Avoimet työpaikat

Tule töihin Fetecolle!

Tervetuloa nauttimaan työstä huippujengissä! Meillä on haastavia ja mielenkiintoisia hommia, joissa voi käydä niin hassusti, että sinusta kehittyy supertekijä. Halu ja motivaatio ovat Fetecolla kaiken a ja o.

Me ollaan räväkkä, rock’n roll -meiningillä töitä paiskiva parinkymmenen metalliammattilaisen porukka. Hitsaajia täällä tietenkin on, mutta myös särmääjiä, laserleikkaajia ja putkentaivuttajia. Työkaverit ovat kaikenikäisiä, keski-ikä taitaa olla vähän yli 30 vee.

Fetecolla työt vaihtelevat koko ajan. Pitkästymään ei pääse, koska meidän tehtaalla tehdään pieniä eriä. Vaikeetakin tämä on välillä, koska tuotteet ovat haastavia ja vaativat käsityötä. Mutta just siinähän sitä oppii ja kehittyy.

Meille on tärkeää, että sinä viihdyt täällä. Siksi me pidetään omista huolta ja halutaan luoda välitön ilmapiiri. Sellainen pyrkimys meillä on, että jokainen pystyisi vaikuttamaan omaan työhönsä mahdollisimman paljon. Me kerrotaan avoimesti, miten firmalla menee ja herjaa heitetään jatkuvasti. Pari kertaa vuodessa on kehityskeskustelut, joissa käydään huolet ja toiveet rehellisesti läpi.

Perjantaisin ajoissa kotiin

Kun tulet hommiin, saat totta kai perehdytyksen. Rakennetaan sinulle kimpassa osaamisprofiili eli katsotaan, mitä osaat ja lähdetään yhdessä kehittämään taitojasi.

Töitä on kahdessa vuorossa: kuudesta kahteen ja kahdesta kymmeneen. Paitsi perjantaina. Silloin kaikki pääsee kaksi tuntia aiemmin viikonlopun viettoon, koska pitäähän sitä levätäkin. Jos haluat, niin kolmivuoroakin voi tehdä. Mutta jos vuorotyö ei vaan sovi elämänrytmiin, niin yritetään järjestää sinulle pelkkiä päivävuoroja. Niin täällä on tehty parin muunkin kohdalla.

Vaikka ollaan susirajalla, niin meininkihän meillä on kansainvälinen. Työkavereita on Suomesta, Liettuasta, Slovakiasta ja Filippiineiltä asti.

Tuli jo tuolla aiemmin mainittua, että meillä kehittyy. Ura voi alkaa vaikka sillä tavalla, että tulet harjoitteluun tai hyppäät remmiin oppisopimuksella. Ja on meille päätynyt mestareita työkokeilunkin kautta.

Etujakin piisaa

Uimahahallissa ja punttisalilla fetecolaiset käyvät ilmaiseksi. Ja jos et halua kävellä tai autoille joka paikkaan, niin meiltä saat työsuhdesähköpyörän. Aika moni työkaveri polkee semmosella.

Töissä ja vapaalla voi sattua kaikenlaista, vaikka satsaammekin työtapaturmien ehkäisyyn. Siksi meillä on kattava ja ilmainen työterveyshuolto.

Ei tässä kai enää muuta kuin tervetuloa töihin!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Jukkaan

[email protected]

050 480 3660

 

Ota yhteyttä!

Feteco Oy
Teollisuuskatu 4
80100 Joensuu

Toimitusjohtaja
Jukka Kurkinen
050 480 3660
[email protected]

Tuotanto
Vesa Ahonlinna
050 341 3686
[email protected] 

Myynti
Jukka Kurkinen
050 480 3660
[email protected]