Feteco Oy

Yrityksestä

Feteco taivuttaa putkista paremman huomisen

Feteco haluaa olla paras hitsattujen ohutlevy- ja putkirakenteiden toimittaja.

Supervoimiamme ovat putken taivuttaminen, levytyöstä, hitsaaminen ja kokoonpano. Meillä homma perustuu huippuluokan ammattitaitoon ja tarkoitukseen viilattuun konekantaan.

Fetecon kanssa on kiva olla ja kasvaa, koska toimimme avoimesti, rennosti, joustavasti ja hinta on aina kilpailukyinen. Näillä eväillä olemme olleet konevalmistajan paras kaveri jo vuodesta 2007.

Meitä motivoi se, että saamme olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta. Vihreä vallankumous vaatii valtavasti lisää sähköä ja tuotteemme ovat mahdollistamassa vihreää siirtymää esimerkiksi kaivosteollisuudessa.

Me välitämme asiakkaidemme liiketoiminnasta, koska sillä on tarkoitus. Siksi lupaamme:

  • Pitää huolta.
  • Pitää yhteyttä
  • Joustaa. Jos sinulla on joku tarve, niin kyllä se onnistuu, jos ei ole syytä miksei onnistuisi. Yleensä on onnistunut.
  • Olla aloitteellisia.
  • Viestiä hyvin ja aktiivisesti.
  • Pitää sovitusta kiinni.
  • Tehdä kaiken joka päivä Lite Bättre, vähän paremmin.

Pyrkimystä aina vaan parempaa vuodesta 2007

Feteco näki päivänvalon vuonna 2007 Joensuussa, jossa toimimme edelleen.

Yhtiö on neljän työkaveruksen kuningasidea. Toni Räty ja kolme muuta perustajajäsentä olivat työskennelleet yhdessä Suomen Levyprofiililla eli nykyisellä Hanzalla. Porukasta löytyi hitsauksen, sahauksen, porauksen, putkentaivutuksen ja laserleikkauksen osaamista ja rutkasti halua yrittää. Päätettiin laittaa firma pystyyn ja vanha työnantaja Suomen Levyprofiili lähti mukaan osakkaaksi.

Monipuolisella osaamisella, ketteryydellä ja laadulla Feteco onnistui solmimaan pitkäaikaisia asiakassuhteita, joista lähes kaikki ovat voimassa tänäkin päivänä. Jotain tuli siis tehtyä vähintäänkin hyvin.

Vuodesta 2021 firmaa on vetänyt monissa liemissä keitetty Jukka Kurkinen. Jukalla on vyöllään komea ura kansainvälisessä ja kotimaisessa liike-elämässä. Hän oli parikymmentä vuotta rakentamassa Nokian menestystarinaa muun muassa johtajana Kiinan, Afrikan ja Lähi-Idän liiketoiminnoissa.

Kotiseuturakkaus veti Jukan takaisin Pohjois-Karjalaan vuonna 2011. Täällä hän on ehtinyt kerätä tietotaitoa konemaailmasta esimerkiksi Keslan tuotekehityksen vetäjänä.

“Jotta voimme olla paras toimittaja asiakkaalle, meidän on oltava paras työpaikka tekijälle, ja sitä kautta haluamme kehittyä merkittäväksi maakunnalliseksi toimijaksi”, Jukka linjaa.
.

Yrityksestä
Yrityksestä
Yrityksestä
Yrityksestä

Ota yhteyttä!

Feteco Oy
Teollisuuskatu 4
80100 Joensuu

Toimitusjohtaja
Jukka Kurkinen
050 480 3660
[email protected]

Tuotanto
Vesa Ahonlinna
050 341 3686
[email protected] 

Myynti
Jukka Kurkinen
050 480 3660
[email protected]